fbpx
Četvrtak , 25 Aprila 2024

Grupa muškaraca pronašla tijelo Jovane Marjanović: Ležala je u snijegu kao da je zaspala

Jovana Marjanović nestala je 22. decembra oko 2 sati na Zlatiboru. Izašla je iz apartmana da prošeta i kako se nije vratila, porodica je počela da traga za njom, a njen nestanak prijavljen je policiji dan kasnije 23. decembra.

Jedan od učesnika potrage Vladimir Petrović rekao je za Nova.rs da su tijelo pronašli u Tić Polju, mjestu koje je oko kilometar udaljeno od mjesta gdje je prvobitno pronađen Jovanin telefon.

– Kada smo dobili dojavu za pomoć, mi smo se danas oko 13 sati uputili na Zlatibor, krenulo je nas sedam iz Užica. Prvo smo došli na mjesto gdje je pronađen telefon, a onda smo, zajedno sa porodicom krenuli u potragu. Nešto kasnije porodica je krenula u potragu za snimcima sa okolnih pumpi i video nadzora, ostali smo na vezi. Nas sedmorica smo nastavili potragu sami, bez policije, Gorske službe i lovaca. Mi obični građani bili smo sami. Svi smo služili vojsku i vodili smo se onim što nam je u tim situacijama moglo pomoći, prije svega pratili smo tragove u snijegu. Prateći tragove, poslije nešto više od dva sata, stigli smo do Tić Polja i u potoku u šumi smo ugledali beživotno tijelo – priča za Nova.rs Vladimir Petrović.

Kaže da su odmah obavijestili policiju te da se nisu približavali tijelu.

– Tijelo žene, smrznuto u snijegu ležalo je kao da je zaspala. Policija je stigla, a mi smo otišli sa lica mjesta – dodaje Vladimir.

Pročitajte i ovo

Influenserica Adna Helić nakon izlaska iz pritvora: “Najveća snaga koju čovjek može da nosi sa sobom je čista savjest”

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije “Black Tie 2” u Sarajevu, puštena …