fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Djevojka zaprosila fudbalera nakon utakmice, on zaplakao!

Španski četvrtoligaš Toledo je na svom stadionu izgubio 4-1 od Puertollana, ali ta utakmica postala je posebna po drugom dešavanju. Fudbalera Rubena Morena zaprosila je dugogodišnja djevojka Claudia.

Dok je zajedno s razočaranim saigračima išao prema svlačionici nakon novog poraza četvrtoligaša Toleda, španskog fudbalera Rubena Morena dočekalo je neočekivano iznenađenje.

Iako je uobičajeno da to napravi muškarac, njegova djevojka Claudia spustila se na teren nakon utakmice, kleknula pred Morena s prstenom u ruci i zaprosila ga!

24sata

Fudbaler je bio u šoku, krenule su i suze dok je u naručju držao njihovog sina. Nakon što je došao sebi, odgovorio je ‘da’ izabranici srca svoga. Stigao je i poljubac pa su novopečeni zaručnici dobili gromoglasan aplauz prisutnih. Inače, Ruben i Claudia su u dugogodišnjoj vezi, žive zajedno i imaju dijete pa je brak samo formalna potvrda njihove ljubavi.

Moreno (33) igra na poziciji napadača, cijelu karijeru proveo je u španskim niželigašima, a već tri godine nastupa za CD Toledo koji se takmiči u četvrtoj španskoj ligi, ali ove sezone im baš i ne ide. Uvjerljivo su posljednji na tabeli s nula bodova i gol razlikom 1-8. A taj jedini gol zabili su baš u posljednjoj utakmici protiv Calvo Sotelo de Puertollana (4-1).

Ovaj dan će zasigurno biti posebno urezan u sjećanju ovog para. Poseban trenutak za ovjekovječenje jedne ljubavi.

24sata.hr

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE

Na Bolji svijet je preselila MUDERIZOVIĆ (rođ. Bukvić) FATA – FATIMA IZ FOJNICE. Preselila je …