fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Kamp prikolica proizvedena u Vitezu, u Düsseldorfu opravdala uloženo i nadmašila očekivanja kompanije Derubis!

Svjetsku premijeru na najvećem sajmu karavana i kamp prikolica CARAVAN SALON DÜSSELDORF (28.8. – 5.9.) ove godine predstavila  je kompanija Derubis iz Viteza, kamp prikolicom vlastite proizvodnje.

Veliku zainteresovanost i pažnju već nakon prvog dana od otvorenja Sajma  privukao je štand jedinog predstavnika iz Bosne i Hercegovine, kompanije Derubis iz Viteza.

Ovogodišnji eksponat iz Bosne i Hercegovine, auto kamp-kućica naziva “Derubis Series 7”, odiše unikatnošću i ekstremnom kvalitetom. Dodatna jedinstvenost se ogleda u činjenici da od 11 dobavljača koji snabdijevaju kompaniju Derubis, saradnja  sa  10 dobavljača iz Bosne i Hercegovine ostvarena je na finalizaciji ovog proizvoda, koji je u potpunosti “made in BiH”.

Bitno je istaći da eksponat iz Bosne i Hercegovine je jedinstvenog  dizajna, dimenzija i neupitne kvalitete obzirom da se radi o materijalima koji su višestruko ispitivani i dokazani i koji se koriste za izradu najskupocjenjenijih jahti.

Iako sa vanjske strane ne izgleda prostrano, ulaskom u unutarnji prostor stiče se dojam da se nalazite u kući, jer sve prostorije su prostrane, urađene od kvalitetnih materijala i najbitnije od svega nesmanjenih dimenzija.

Ovo se posebno ogleda u činjenici da model Derubis Series 7  je opremljena kupatilom visine stropa preko 2 metra, što je apsolutni raritet u ovoj branši, dnevnim boravkom površine 10 m2 i spavaćom sobom preko 3,5 m2 .

Prilikom izrade same jahte, sve detalje je moguće prilagoditi svojim željama, pa tako se može birati od boje vanjštine, boje stakala, unutrašnjih materijala svih prostorija, boje svjetla pa čak i natpisa koji je moguće trajno ugravirati između dvoslojnih stakala obzirom da se radi o lamistal staklima domaće proizvodnje koja se koriste u automobilskoj industriji.

Sajam je opravdao uloženo i nadmašio očekivanja predstavnika kompanije Derubis. U prilog navedenom govori i činjenica da su narudžbe prvih modela Series 7 već zaprimljene i da je rok isporuke oko mjesec dana, pisala je Privredna Komora FBiH već nakon drugog dana sajma.

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …