fbpx
Srijeda , 28 Februara 2024

Ispred Murizove kuće je pucano iz džipa FUCZ-a, koristi ga Enes Memić koji danas ženi sina

Ispred kuće Muriza Memića je, kako saznajemo, pucano iz službenog vozila Federalne uprave civilne zaštite, a prema nepotvrđenim informacijama za volanom je bio Enes Memić, glavni rukovodilac FUCZ-a prema ovlaštenju Vlade FBiH.

Muriz Memić sa kojim smo razgovarali ispred njegove kuće navodi da ne zna ko je pucao i zašto, ali da mu je rečeno kako je policija pronašla osobu koja je pucala iz džipa u pokretu i da je ta osoba trenutno na ispitivanju.

“Pronašli su šest čahura, ne znam zašto je došlo do ovoga, ali nam nije svejedno. Arijana je bila sama kući i prepala se. Nije nam pucano na kuću jer nema oštećenja”, rekao je on.

Klix.ba pak saznaje da je u automobilu iz kojeg je pucano bio Enes Memić koji je direktor FUCZ-a prema ovlaštenju iz Vlade FBiH, a bio je upravo u službenom džipu. On danas, kako nam je potvrđeno, ženi sina, a inače živi u neposrednoj blizini Muriza Memića.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS potvrdili su da je danas oko 14:45 došlo do ove pucnjave, ali kako kažu, da se “radilo o upotrebi oružja iz vozila čiji je vozač navodno krenuo u svatove”.

Pročitajte i ovo

Ambasada Japana nastavlja podršku razvoju Fojnice: Odlična saradnja sa Zavodom “Bakovići”, Domom zdravlja i Opštinom Fojnica

Danas je održan prijem kod ambasadora Japana u Bosni i Hercegovini, koji je bio prilika …