fbpx
Srijeda , 1 Decembra 2021
Reumal

Fojnica: Mnogi iskoristili prelijepo vrijeme za kupanje

Danas je u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog saveza.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21 stepen, na jugu zemlje do 24 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 39 stepeni.

U subotu u našoj zemlji pretežno sunčano vrijeme. Poslije podne pljuskovi sa grmljavinom su mogući na sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21 stepen, na jugu zemlje do 24 stepena. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 40 stepeni.

U nedjelju u BiH, također, sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 16 i 21 stepen, na jugu zemlje do 25 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 34 i 39 stepeni.

Mnogi Fojničani, ali i gosti iz drugih grafova su iskoristili današnje lijepo vrijeme da uživaju na fojničkim bazenima.

FOTO: Lječilište “Reumal” Fojnica

Pročitajte i ovo

Kourtney Kardashian sa porodicom plesala uz pjesmu Fazlije – Helikopter

Pjesma bh. pjevača Fazlije postala je toliko popularna na društvenoj mreži Tik-Tok da je stigla i do Kourtney Kardashian. …