fbpx
Srijeda , 29 Novembra 2023

Komunalni redari kaznili ženu u Sarajevu zbog pranja ćilima na ulici

Komunalni redari danas su kaznili ženu koja je prala ćilime u sajevskom naselju Hrasnica. Nakon toga su se pohvalili time na Facebooku uz prateću fotografiju sa mjesta događaja.

“Ulica nije mjesto za pranje ćilima! Komunalni redari jutros u Hrasnici”, napisano je uz fotografiju na kojoj se vidi kako redar piše ženi kaznu, dok ona protestuje.

Ova objava izazvala je veliki broj različitih reakcija na društvenim mrežama. Neki odobravaju potez redara, drugi smatraju da zbog toga ne treba kažnjavati građane, te da ima većih problema.

“E jaki ste nema šta! Pored nepropisno parkiranih vozila, pasa lutalica, nepokošene trave po parkovima, smeća na sve strane, vi kažnjavate ženu što pere ćilim. Pa neće ga u stanu prati. Vjerovatno da ima novca odnijela bi u praonicu… Jaki ste… smiješno…”, jedan je od komentara.

Ima i onih koji misle drugačije.”Napokon tinja civilizacija. Nadam se da će ova praksa zaživjeti i u centru Sarajeva, da se papcima objasni šta je avlija, šta livada a šta pločnik, pješačka zona i sl.”, stoji u tom komentaru.

Pročitajte i ovo

Na Bolji svijet je preselila ESMA (ŠAĆIR) MUJIĆ rođ. BEGOVIĆ iz Kiseljaka

Na Bolji svijet je preselila ESMA (ŠAĆIR) MUJIĆ rođ. BEGOVIĆ iz Kiseljaka. Preselila je na …