fbpx
Subota , 20 Aprila 2024
fFIKgRZn policija sarajevo

Hapšenje u Višnjici i Brnjacima zbog droge

Dana 18.06.2021.godine oko 20,10 sati u ulici 705. Slavne brdske brigade, općina Donji Vakuf, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Jajce izvršili su kontrolu motornog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao F.H. rođen 1988.godine iz Donjeg Vakufa. Tom prilikom kod istog je pronađena  određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Istog dana, oko 21,40 sati u mjestu Brnjaci, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu osoba D.P. rođen 2002.godine iz Kiseljaka i P.B. rođen 2001.godine iz Fojnice, koji su zatečeni u parkiranom motornom vozilu marke VW Golf VII. Prilikom kontrole kod D.P. pronađena  je određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Dana 19.06.2021.godine oko 18,45 sati u mjestu Višnjica Polje, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu osobe R.Ž. rođen 1985.godine i M.R. rođen 1988.godine, obojica iz Kiseljaka, koji su zatečeni u parkiranom motornom vozilu marke Ford Fokus. Tom prilikom kod R.Ž. su pronađene  određene količine materija za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis.

Pročitajte i ovo

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice u 64. godini života. Ukop i misa zadušnica …