fbpx
Ponedjeljak , 15 Jula 2024

Njen osmijeh mogao je razvedriti cijelu učionicu

Cijela Tuzla obavijena je tugom nakon što je, nakon velike potrage, jučer pronađeno tijelo 23-godišnje Adise Atiković iz Tuzle.

Od Adise se potresnim statusom oprostila njena profesorica Dženeta Omerdić, a danas su se oglasili iz Gimnazija “Ismet Mujezinović” koju je Adisa pohađala.

– Veoma nas je rastužila vijest da je naša bivša učenica, Adisa Atiković, tragično preminula. Svijet je izgubio uspješnu studenticu, dobru prijateljicu velikodušnog srca i nekog ko je u svom domu bila voljena kći i sestra.

Ljudi zapravo odu tek kad ih zaborave, a Adisu će njeni profesori uvijek pamtiti kao pametnu, osjećajnu i dragu osobu čiji osmijeh je mogao razvedriti cijelu učionicu.

Suosjećamo se u boli i žalosti s Adisinom porodicom i naše misli su njima u ovim teškim vremenima.Zbogom, naša draga učenice Adisa – poručili su iz Gimnazije “Ismet Mujezinović”.

Podsjećamo da je tijelo nesretne djevojke pronađeno jučer u njenom vozilu Ford Fiesta, u mjestu Ilinčica. Nisu pronađeni bilo kakvi tragovi nasilja na mjestu događaja, a iz Tužilaštva TK su kazali da će biti naređena obdukcija kako bi se utvrdili uzroci smrti.

Pročitajte i ovo

Irnela Stošić ima rak koji je metastazirao, a i suprug joj je teško bolestan: Pomozimo joj u liječenju

Irnela Stošić iz Mostara je u životnoj opasnosti zbog metastaza raka maternice. Pozivom na 17043 …