fbpx
Nedjelja , 20 Juna 2021

Tuga u BiH: Preminula 24-godišnja studentica

Građane Sarajeva, te uposlenike i studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku potresla je tužna vijest nakon što je preminula mlada 24-godišnja studentica Farah Fazlagić-Gezgel.

Fakultet je na svom Facebook profilu objavio tužnu vijest. Uslijedio je veliki broj komentara u kojima se izažava saučešće i oproštaji od Farah.

“Neću i ne želim da vjerujem u ovo! Da joj dragi Allah da lijepi dzenet a porodici snagu da izdrži ovo neopisivu bol!”, “Nemoguće! Da Uzvišeni Allah oprosti našoj Farah i uvede je u najljepše bašče džennetske!”,samo su neki od postova ljudi koji su poznavali Farah.

Pravni fakultet Univerziteta u Travniku je ostao bez drage i vrijedne studentice Farah Fazlagić-Gezgel”, saopćili iz obrazovne ustanove te izrazli iskreno saučešće porodici.

 

Farah Fazlagić-Gezgel preminula je u petak, 07. maja 2021. godine u 24. godini života, a dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 10. maja u 13.30 sati na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Redakcija portala izražava saučešće porodici i prijateljima.

Radiosarajevo.ba

Pročitajte i ovo

Narednih dana nam slijedi toplotni udar: Ne izlazite od 10 do 17 sati, pijte dosta tečnosti!

Federalni hidrometeorološki zavod BiH izdao je narandžasto upozorenje zbog visokih dnevnih temperatura zraka i vrlo visokih …