fbpx
Petak , 31 Marta 2023

FOJNICA: Policijski pretres dvije kuće i jednog ugostiteljskog objekta

Dana 09.04.2021.godine u vremenu od 15,00 do 16,00 sati na području Fojnice policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak i PS Fojnica, na osnovu naredbe Općinskog suda Kiseljak, izvršili su pretres dvije kuće i jednog ugostiteljskog objekta koje koristi H.B. rođen 1981.godine. Prilikom pretresa pronađena je određena količina biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana oko 22,00 sati u mjestu Lepenica, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak, izvršili su kontrolu i pregled vozila marke Seat, kojim je upravljao N.S. rođen 1998.godine iz Fojnice. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U saradnji sa nadležnim tužilaštvom pronađene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje. 

Pročitajte i ovo

Izuzetno romantično: Turčin na originalan način čestitao rođendan supruzi Emini

Državljanin Turske porukom na reklamnom dipleju trgovačkog centra Sarajevo City Centra čestitao rođendan supruzi Emini. Naime, …