fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Jedna od najljepših ljubavnih priča: Upoznala ga je kada je izgubio vid i šake i bila mu podrška do kraja života

Sead Sulejmanović, za kojeg su mnogi od vas čuli kao jednog od poznatijih bh. fotografa sa skoro 100.000 pratilaca na društenim mrežama objavio je dirljivu fotografiju uz emotivan opis.

Opisao je pravu ljubav.

Ljubav njegove majke i oca. Zašto je ta ljubav bila posebna, pročitajte u nastavku!

“Ispričat ću vam jednu posebnu, iskrenu ljubavnu priču, ljubav mog Babe i Majke rahmetli.
Moj otac, ranjen od eksplozije bombe, je izgubio vid i šake. Kao takav biva upoznat od strane moje predivne zvijezde, moje Majke. Pažnjom, poštovanjem i ljubavlju, činila je mog Oca sretnim, da pored nje nikad nije osjećao samoću. Bio je sretan i siguran pored nje. Prošli su skupa rat i nikada nisu razmišljali da se razdvoje. Putovali su. Uprkos svemu, zajedno živjeli svoje najljepše uspomene, radovali se životu i živjeli svoju bajku. Doveli su nas na svijet. Vaspitali nas. Naučili jezik. Izveli na pravi put i naučili nas kako treba da koračamo kroz život.
I kad me neko bude pitao da ispričam priču o pravoj ljubavi, ispričat ću mu njihovu. Ljubav je kad se voli srcem i nema veze kako ko izgleda. Bitna je iskrena i istinska ljubav i samo tako može čovjek mirno da korača kroz život.
Zbog ovog čina, kojeg je moja rahmetli Majka dala mom Babi, zaslužila je sve Džennetske ljepote. Na ovome smo joj svi zahvalni do kraja našeg života. Uz molitvu Uzvišenom, vjerujem da će nas dragi Allah opet skupa sastaviti u Džennetu kako bismo dalje nastavili uživati u našoj porodičnoj ljubavi.
Molim Uzvišenog Allaha da mog Babu dalje poživi i podari zdravlje, a mojoj zvijezdi, Majci, podari lijepi Džennet. Amin!”

 

E.P

Pročitajte i ovo

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice

Preminuo je Stjepan (Pero) Oroz iz Fojnice u 64. godini života. Ukop i misa zadušnica …