fbpx
Ponedjeljak , 17 Juna 2024

Zagrijala Zagrepčane: ‘Sviram da nas Bog sve štiti od korone’

Ljubav prema Bogu spojila ju je prije 12 godina i s mužem Romanom Brnadom. Budući da se danas bavi duhovnom glazbom te je velika vjernica, mnogi ju osuđuju zato što je napravila velike grudi

Violinistica Bianca Julia Josephine Kolompar (45) zagrijala je hladnu zagrebačku noć izvedbom pjesme ‘Bože čuvaj Hrvatsku’. Atraktivna glazbenica bujnog poprsja privukla je pažnju prolaznika na Trgu bana Jelačića. S njom je bio i suprug Roman Brnada (36).

– Odsvirala sam to da nas Bog štiti i ozdravi od korone – rekla je Bianca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rođena u Temišvaru u Rumunjskoj, u Zagrebu živi od 1994. godine gdje je diplomirala violinu. Svoje je školovanje nastavila u Salzburgu gdje je magistrirala, a zatim i doktorirala violinu u Beču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je klasičarka, fokus joj je sada na duhovnoj glazbi, a upisala je i drugi doktorat iz gregorijanske glazbe u Rimu, koji je do daljnjeg na pauzi zbog situacije s korona virusom.

Ljubav prema Bogu spojila ju je prije 12 godina i sa njenim mužem Romanom. Iz braka su dobili i sina Emanuela (6,5) koji ministrira u crkvi od svoje pete godine, te je jedan od najmlađih ministranata u crkvi.

Budući da se danas bavi duhovnom glazbom te je velika vjernica, mnogi ju osuđuju zato što je napravila velike grudi.

24sata.hr

Pročitajte i ovo

Divna priča iz BiH: Mještani efendiji poklonili automobil za Bajram

Nezapamćen Bajram u Željeznom polju: Zuhdija ef. Ridžal dobio automobil na poklon kao mali znak …