fbpx
Petak , 19 Aprila 2024

Velika tuga: Bolan ispraćaj mlade supruge i majke

Šeherzada Glamočak, preminula je u 33. godini života, a dženaza je obavljena jučer u Beču, gdje je ova mlada žena živjela sa suprugom Muamerom i sinom Amerom.

Inače, Šeherzada i Muamer su porijeklom iz Gornjeg Vakufa, a brojna rodbina i prijatelji došli su na njen posljednji ispraćaj. Niko nije mogao ostati ravnodušan na bol i suze kako supruga i sina, tako i ostalih članova porodice.

Brojni imami došli su na dženazu Šeherzadi, a bolne fotogarfije i snimak dženaze na svojoj Facebook stranici objavio je efendija Ishak Ahmetović.

  • Izdrži cijenjeni Muamer Glamočak efendi, koliko god možeš a tvoju tugu i tugu tvoga sina Amera, kao i ostale vaše porodice i rodbine, niko nemože ni izbliza dokučiti. Neka vas Svevišnji učvrsti u ovom vašem trenutnom halu/stanju i da vas sastavi sa tvojom suprugom i majkom vašeg sina Amera u dženutu predivnome, sa svim njegovim beskrajnim ljepotama na Ahiretu. Inna LILLAHI we inna ilejhi RADŽI’UN.Svi smo ALLAHOVI i svi se Allahu VRAĆAMO – napisao je efendija uz objavu.
Facebook

Pročitajte i ovo

Prava ljubav! Priča o Armini i Saudinu, slabovidnoj djevojci i slijepom mladiću iz Kiseljaka

Jedna divna priča o ljubavi, a o ljubavi treba pričati uvijek, našla se u Sarajevu. …