fbpx
Utorak , 18 Juna 2024

Javni poziv za prijem djece u novu pedagošku 2020./21. godinu

Predškolska ustanova “IKRE” Kiseljak raspisuje Javni poziv za prijem djece u novu pedagošku 2020/21. godinu. Upisuju se djeca od navršenih 12 mjeseci, do šest godina starosti u jasličke i vrtičke grupe, kao i na program Produženog boravka. Prijave se primaju svakim radnim danom u prostorijama Predškolske ustanove “PPU IKRE” Kiseljak, na adresi Bana Josipa Jelačića 18b u terminu od 07-17h.

Informacije o uslovima upisa i formulare za upis možete dobiti u prostorijama naše ustanove, putem e-maila ppuikre@gmail.com ili na broj telefona 061/566-077 svakim radnim danom u terminu od 07-17h ili ih preuzmite ovdje!

U slučaju popunjenosti kapaciteta do zatvaranja Javnog poziva, formira se Lista čekanja, sa koje se upisuju djeca u slučaju odustajanja ili prijevremenih ispisa. Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja na web portalu www.ppuikre.com ili do popune slobodnih mjesta.

Vaš IKRE!

Pročitajte i ovo

Fojničanin Emir Memija imenovan za direktora Podružnice “Elektrodistribucije” Travnik

Prema nezvaničnim informacijama našeg portala Mahalla.ba, Fojničanin Emir Memija, magistar ekonomije, imenovan je za novog …