fbpx
Petak , 26 Aprila 2024

Fojničanka se udala pa postala “zvijezda” u BiH i susjednoj Hrvatskoj

Fojničanka je na Facebooku objavila da je Dušan ljubav njenog života. Zabavljaju je pitanja prijatelja je li joj suprug ‘onaj iz Ljubavi na selu'…

Iako ih je dijelilo preko 260 kilometara i zabrane zbog korona virusa, čini se kako njihovu ljubav nije ništa moglo niti uspjelo spriječiti. Mnogi su se plašili, najbliži im, da sve ne ide ipak malo prebrzo. O njima su se raspisali mediji u Hrvatskoj jer je tamo spomenuta emisija jedna od najpopularinijih, ali i bh. mediji. Do jučer anonimna djevojka, iznenadila se tolikom interesu javnosti.

Ljubav je ipak ono što je privuklo pozornost svih, u današnje vrijeme kada se većina stvari radi iz nekog interesa ovdje vidimo čistu ljubav!

Dušan, izabranik Fojničanke ima jako tužnu životnu priču koja je početkom godine rasplakala mnoge gledaoce showa. Odrastao je u dječjem domu s bratom Vojislavom i sestrom Milanom jer ih roditelji nisu mogli školovati.

Dušan uživa na svom imanju uz Ana-Mariju. Fojničanka je na društvenoj mreži objavila da će imati ‘petero djece, ako Bog da’.

Želimo im sreću!

Pročitajte i ovo

Učenici OŠ “Muhsin Rizvić” uživali u izletu u Sportskom rekreativnom centru Ajdinovići

Učenici šestog razreda Osnovne škole “Muhsin Rizvić” iz Fojnice imali su nezaboravan dan na godišnjem …