fbpx
Petak , 29 Marta 2024

Uhapšen policajac u BiH: Obio frižidere na benzinskoj pumpi u vrijeme policijskog sata

Policajci u Banjoj Luci bili su šokirani kada su uhapsili kolegu N. A. (23) nakon počinjenog krivičnog djela na benzinskoj pumpi u naselju Karanovac. Sve se odigralo sinoć tokom policijskog sata.

Prvo je policiju obavijestio radnik benzinske pumpe u naselju Karanovac G.G.

Radnik je ispričao da je nepoznati muškarac na benzinskoj pumpi oštetio rashladnu vitrinu i pobjegao automobilom, piše Srpskainfo.

Policijska patrola je ubrzo došla na benzinsku pumpu i utvrdila da je nepoznati lopov pokidao lanac sa kojim su bila obezbjeđena dva frižidera u kojima su se nalazila alkoholna i bezalkoholna pića.

Međutim, iako je pokidao lanac, lopov nije uspio doći do pića, jer je frižider bio dodatno zaključan.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo policija je oko ponoći uhapsila N.A. (23) iz Karanovca, inače pripravnika u Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Uhapšeni je sproveden na kriminalističku obradu, nakon koje će biti poznato da li će osumnjičeni biti prebačen u nadležnost tužilaštva.

Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je slučaj i dodala da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je krivično djelo okvalifikovao kao teška krađa.

Pročitajte i ovo

Džemat dobrih Bošnjaka u Richmond Hillu u Queensu u New Yorku

Ramazan u Americi (4) Džemat Bošnjačko-islamski kulturni centar Plav-Gusinje nalazi se u Richmond Hillu, Queens, …