fbpx
Utorak , 31 Marta 2020

Ronaldo svoje hotele pretvara u bolnice

Portugalska nogometna zvijezda i igrač Juventusa Cristiano Ronaldo odlučio je svoje hotele u Portugalu prenamijeniti u bolnice gdje bi se liječili oboljeli od koronavirusa, piše španjolska “Marca”.

Tako će Ronaldovi luksuzni hoteli u Lisabonu i Madeiri od sljedećg tjedna postati bolnice za zaražene virusom COVID-19. Smještaj će svima biti besplatan, a Ronaldo će pokriti i sve troškove liječenja, plaće liječnicima, medicinskim sestrama i ostalom osoblju.

“Svijet prolazi kroz teško razdoblje koje iziskuje brigu i pažnju svih nas. Danas ne pišem kao nogometaš, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto zbog onog što se događa i što djeluje na cijeli svijet. Vrlo je važno da pratimo savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i predstavnika vlasti o tome kako se boriti s aktualnom situacijom. Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih ostalih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam i s onima koji se bore s virusom, kao što je moj suigrač Danijele Rugani. Pružam potporu istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih i tako riskiraju vlastite živote”, napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

Ronaldo je trenutno u samoizolaciji na rodnoj Madeiri. U Portugalu je do sada zabilježeno 78 zaraženih.

Pročitajte i ovo

Krizni štab: U Fojnici nema zaraženih koronavirusom, testirane 3 osobe, u izolaciji 58 osoba

Na današnjoj sjednici Kriznog štaba civilne zaštite općine Fojnica je prezentovano stanje na području ove …