fbpx
Četvrtak , 6 Maja 2021

Poginula na satu vožnje: BiH oplakuje stradalu maturanticu

Cijeli kraj je okovan tugom nakon što se pročulo da je u stravičnoj nesreći poginula 18-godišnja Amina Beširević, maturantica Druge srednje škole u Cazinu…

U sudaru s kamionom u Cazinu u Bosni i Hercegovini u utorak poginula je djevojka koja je bila na satu vožnje u automobilu Golf VI u vlasništvu autoškole ‘Kapić’, doznaje Avaz.

Njezin instruktor je lakše ozlijeđen.  Cijeli kraj je okovan tugom nakon što se pročulo da je u stravičnoj nesreći poginula 18-godišnja Amina Beširević, maturantica Druge srednje škole u Cazinu.

Brojne emotivne poruke preplavile su društvene mreže. Od tragično nastradale djevojke oprostili su se profesori i kolege iz škole, brojni prijatelji, komšije…

– Nažalost, u današnjoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u mjestu Lojićka kod Cazina, preminula je naša sugrađanka Amina Beširević.

Učenica je JU “Druga srednja škola” Cazin, IV AT (arhitektonski tehničar).

Molimo dragog Boga da našoj Amini podari sve ljepote Dženneta, a njenoj porodici i rodbini da da mnogo sabura – Amin. Dovimo za našu Aminu… – objavili su iz grupe ‘Naša Krajina’ na Facebooku.

Pročitajte i ovo

HALIMA RODILA DEVETORKE:’PET DJEVOJČICA, ČETIRI DJEČAKA I NJIHOVA MAMA SU DOBRO’

Trudnica iz Malija porodila se u bolnici u Maroku i donijela na svijet devetorke, tačnije …