fbpx
Utorak , 18 Juna 2024

KK “STAR” organizovao uspješan turnir: Belma Memija u “petorci” turnira

U Fojnici proteklog vikenda igrao se super jaki turnir za pionirke gdje su učestvovale ekipe iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BiH.

Turnir je osvojila ekipa ŽKK Krka Novo Mesto koja je u infarkt utakmici za jedan koš nadvisili uvijek neugodnu i super ekipu ŽKK Primorja Herceg Novi koju predvodi trener Prga.

Za treće mjesto igrale su ekipe domaćina KK Star Fojnica i KK Art basket Beograd gdje je na kraju zasluženo slavila ekipa iz Beograda.
Peto mjesto na turniru osvojila je ekipa KK Jednostvo Dženex Tuzla koja je bila bolja od ekipe KK Travnik.

Jedno divno iskustvo za naše djevojčice i za naš klub koji je opet po ko zna koji put pokazao kao odličan domaćin, što je pokazatelj dolaska ovako jakih ekipa u našu Fojnicu 🙂
U najpetorku turnira izabrana je naša Belma Memija
Još jednom smo pokazali da sport ruši sve barijere ,i da je ovo pokazatelj našeg kvalitetnog rada i da smo našu Fojnicu predstavili u najljepšem svjetlu.
Hvala svima koji su nam pomogli na turniru, svim našim košarkašima koji su pomogli oko turnira, roditeljima, sponzorima Općini Fojnica i načelniku Sabahudin Klisura, JKP Šćona, RRC Reumal Fojnica, Behlil Admir.

Ovo je pokazatelj da je KK Star Fojnica brend i ambasador našeg grada.
Hvala još jednom gostima i želimo im sretan put svojim kućama.
Vidimo se nekom drugom prilikom, saopštili su iz KK Star Fojnica.

bhbasket.ba

Pročitajte i ovo

Fojničanin Emir Memija imenovan za direktora Podružnice “Elektrodistribucije” Travnik

Prema nezvaničnim informacijama našeg portala Mahalla.ba, Fojničanin Emir Memija, magistar ekonomije, imenovan je za novog …