fbpx
Ponedjeljak , 11 Decembra 2023

Porodice Brkić i Selimović uputile ZAHVALNICU svima onima koji su bili uz njih u ovim najtežim momentima

Povodom tragične smrti Almira, Lamije i Fatime, porodice Brkić i Selimović su uputile zahvalnicu svima onima koji su bili uz njih u ovim prvim i najtežim momentima.

ZAHVALNICA

Povodom tragičnog preseljenja naših voljenih Almira, Lamije i Fatime izražavamo zahvalnost rodbini, prijateljima i poznanicima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima.

Posebnu zahvalnost dugujemo pokopnom društvu Jedileri na čelu sa direktorom Begom ef. Selimovićem, Medžlisu Islamske zajednice Sarajevo na čelu sa predsjednikom Jusufom Zahiragićem, načelniku općine Vogošća Edinu Smajiću, PU Vogošća, PU Kiseljak, KJKP Pokop, dr. Eldinu Burazeroviću, dr. Ibrahimu Omerhodžiću, dr. Hasi Sefi i kompletnom osoblju klinike za neurohirurgiju KCUS-a, Edinu ef. Mrkuliću, Salihu ef. Ćato, Musliji ef. Čelikoviću, Mensuru ef. Pašaliću, našem bratu Rami Šehiću i njegovoj porodici, upravi i radnicima Reumala  te mnogim drugim koji su pokazali razumijevanje za ogromni gubitak koji smo doživjeli.

Duboko smo dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem.

Molimo Uzvišenog Allaha dž.š. da vas obilato nagradi za vaše dobročinstvo i ukabuli vaše nijete, a našim najdražim Almiru, Lamiji i Fatimi proširi kabur i osvijetli Svojim nurom, primi njihova dobra djela i uvede ih u Džennet Svojom milošću.

Ožalošćene porodice Brkić i Selimović

Pročitajte i ovo

Ako ne bude mujezina u G.azi, ja ću pozivati na molitvu u određeno vrijeme’: Dirljive riječi sveštenika u G.azi

Kršćanski sveštenik obećava muslimanima u Gazi da, ako u Gazi ne bude mujezina koji bi …