fbpx
Subota , 27 Aprila 2024

Fojničanin Kenan Izberović nasmijao sve u studiju Zvezda Granda: Pobježe mi zadnji dio…

Tridesetdvogodišnji Kenan Izberović iz Fojnice večeras je prvi kandidat koji se predstavio stručnom žiriju “Zvezda Granda” pjesmom od Muharema Serbezovskog, a potom i od Džeja.

Zadnji dio druge pjesme nije uspio da otpjeva što su primjetili članovi žirija, pa ga je Saša Popović odmah pitao “šta je bilo”, a iskreni Fojničanin mu je odgovorio:

“Zaboravio sam da otpjevam zadnji dio, pobježe mi”, uz osmijeh je rekao Kenan koji je ovom izjavom nasmijao sve u studiju, a najviše direktora Granda i svoju mentoricu Mariju Šerifović.

Nakon što je žiri glasao i dao mu četiri DA, Popović je, potom, zamolio, Snežanu Đurišić da prokomentariše njegov nastup.

“Meni je sve ovo bilo jako simpatično. Ova prva pjesma je bila uredu, ona se ovako pjeva, ali ova druga je mogla malo bolje. Mislim da su ova četiri glasa realno stanje za tebe. Napredovao si u odnosu na prošli put. Bravo Marija”, rekla je Snežana Đurišić njegovoj mentorici Mariji Šerifović koja je ovako prokomentarisala svog prvog kandidata koji je u ovoj emisiji probio led.

“U svakom slučaju ovo je uspjeh za tebe. Prvu pjesmu si pjevao daleko bolje od druge. U drugoj se nisi najbolje snašao. Čuo si ti, ti si muzikant, znaš i sam gdje su bile greške. U svakom slučaju, ovo je bilo dobro. Dobar si bio, Kenane”, rekla mu je zadovoljna mentorica.Izberović je dobio četiri glasa koja su ga ostavila u takmičenju, a na njegovoj mentorici je da odluči da li će ga svojim zlatnim glasom vratiti u dalje takmičenje.

senzacija.ba

Pročitajte i ovo

Okrugli sto u Fojnici o životu i djelu Hadžema Hajdarevića

Učesnici su se okupili u prostorijama Turskog kulturnog centra u Fojnici, a u okviru 40. …