fbpx
Četvrtak , 25 Aprila 2024

Klub borilačkih vještina ‘Fojnica’ : Zahvalnica načelniku Sabahudinu Klisuri za podršku u radu

Načelniku općine Fojnica Sabahudinu Klisuri je zahvalnicu, za podršku u radu kluba borilačkih vještina „Fojnica“ , danas uručio predsjednik ovog kluba Meris Kurta.

„Klub borilačkih vještina „Fojnica“ već godinama okuplja veliki broj mladih ljudi u Fojnici koji se takmiče na državnim i međunarodnim prvenstvima, a mnogi od njih su i državni prvaci u kickboxu u raznim disciplinama. Da bi uspjeli u tome da realizujemo zamišljene aktivnosti i ostvarimo željeni uspjeh, uveliko nam pomaže i Općina Fojnica, na čelu sa načelnikom Sabahudinom Klisurom“, rekao je prilikom uručivanja predsjednik Kurta.

S druge strane načelnik Sabahudin Klisura je rekao kako sa zadovoljstvom podržava rad klubova i pojedinaca kako bi oni na najbolji način predstavili svoj grad.

„Uvijek smo tu da podržimo pozitivne stvari koje doprinose promociji naše Fojnice a sportski klubovi, poput Kluba borilačkih vještina “Fojnica”, svojim radom i rezultatima to i zaslužuje“, zaključio je na kraju načelnik Klisura.

Klub borilačkih vještina „Fojnica“ trenutno se aktivno sprema za takmičenja koja slijede u ovoj godini. Već 23.februara će učestvovati na takmičenju GRAND PRIX BiH 2019. koje će biti održano u Sarajevu.

(Općina Fojnica)

Pročitajte i ovo

Influenserica Adna Helić nakon izlaska iz pritvora: “Najveća snaga koju čovjek može da nosi sa sobom je čista savjest”

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije “Black Tie 2” u Sarajevu, puštena …