fbpx
Petak , 26 Aprila 2024
Screenshot 1

Senid Ramić: FK Fojnica slavi 90. rođendan!

Screenshot 1

 Screenshot 1

Povodom 90. godišnjice FK Fojnica, našem portalu je stiglo pismo od PR managera FK Fojnica Senida Ramića koje prenosimo u cjelosti!
 
“FK Fojnica od svoga postojanja 1928. godine simbol i ponos našeg šehera ! 
 
Klub trenutno ima registriranih oko 120 igrača u svim kategorijama. Redovno se takmiče i pionirska i kadetska selekcija, dok juniorska selekcija nema takmičenje nego samo trenira, većinom sa prvotimcima. 
A zaista ne postoje riječi koje možemo opisati koliko nama znači naš voljeni klub. Ime našeg brenda gotovo stoljeće odzvanja ulicama našeg grada. A slava našeg kluba, našeg ponosa se čuje daleko i glasno. Forma je uvijek bila trenutna, a klasa vječna. 
Ti si dio gradskog duha i simbol našeg voljenog grada. Za nas ti nemaš alternativu, svi ostali budu i odu, a za nas ti ćeš vječno postojati i ponosno uspjehe velike praviti ! 
FK FOJNICA je veliki brend našeg grada, koji ove godine slavi 90 godina postojanja, velikog ponosa. 
Naš klub ove godine napada drugu ligu FBIH i dolaskom legendarnog trenera MIRSADA MEMIJE MIĆE, mnoge stvari su se promijenile, ozbiljnost U.O. našeg kluba mnoge pozitivne stvari se dešavaju u godini, a jedna u nizu je nadolazeća 12. zelenobijela noć, a ulaznice za ovu zabavu su u rekordnom vremenu planule! 
 
I naravno ovo je godina u kojoj naš klub, naš ponos slavi 90 godina ponosa!” 
 
PR manager FK Fojnica Senid Ramić

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …