fbpx
Subota , 27 Aprila 2024
873x400 2 822x463

Kultna predstava: Tajna lokacija ekipe Audicije je Fojnica

873x400 2 822x463

 873x400 2 822x463

Za kultnu predstavu “Audicija”, čije je premijerno izvođenje zakazano za 5. oktobar u sarajevskoj dvorani Skenderija, vlada veliko interesiranje publike.  Prema posljednjim podacima, karte za premijeru, ali i reprizu za dan kasnije su rasprodate.

 Novina je da je uvedena i treća večer igranja zbog interesiranja publike 8. oktobra, dan nakon što naša fudbalska reprezentacija odigra ključnu utakmicu protiv Belgije na Grbavici.

Emirov prijedlog Kako „Avaz“ saznaje, tajna lokacija o kojoj je govorio producent Adnan Mundžić gdje će se glumci u miru i daleko od očiju javnosti pripremati za premijeru je Fojnica.

Glumci Emir Hadžihafizbegović, Senad Bašić, Jasmin Geljo, Admir Glamočak, Mladen Nelević, Saša Petrović i Željko Ninčić tako će se naći u svojevrsnom karantinu.

– Glumci bi danas trebali doputovati u Fojnicu i početi s pripremama. Raspored za probe eventualno će dobiti danas. Najveći razlog što je Fojnica izabrana kao lokacija za probe je bijeg od buke i gradske gužve, a prijedlog je dao Emir Hadžihafizbegović – kazao nam je izvor.

Dodaje da je u pitanju noviji hotel, u kojem vlada ugodna atmosfera. Za desetak dana, koliko će ekipa boraviti u Fojnici, glumci će obnoviti stari sadržaj „Audicije“, ali i pripremati se za novi. Glumci ne smiju otkrivati ništa do sarajevske premijere 5. oktobra i ne bi uopće trebali kontaktirati s medijima.

U Fojnici će biti upriličena manja, zatvorena premijera prije sarajevske, da bi glumci mogli biti sigurni da su uvježbali tekst i da mogu izaći na veliki teren – poručio je naš izvor.

-Ponosan sam što mogu reći da se ulaznice prodaju u svim gradovima Bosne i Hercegovine te tako “Audicija” u neku ruku ujedinjuje cijelu naciju – poručio je producent Adnan Mundžić na jučer upriličenoj pres-konferenciji.

(avaz.ba)

Pročitajte i ovo

Poslovnica pekare “Manja” u ulici Koševo u Sarajevu prestaje s radom

Poslovna jedinica pekare Manja u ulici Koševo u Sarajevu saopćila je kako s današnjim danom …