fbpx
Petak , 26 Aprila 2024
La Familia

La Familia, restoran koji ćete zavoljeti!

La Familia

 La Familia

U srijedu, 24. maja 2017. godine, u Fojnici se svečano otvara „La Familia“ restoran i lounge bar.
„La Familia“ je objekat kakav Fojnica ni Fojničani do sada nisu imali. Restoran je istovremeno moderan i retro, pristupačan za sve generacije koje se željne dobre hrane, ugodne atmosfere i sjajnog provoda.
Restoran će se sastojati od dvije ljetne bašte, prednjom koja se nalazik tik uz glavnu ulicu i veliku  baštu koja se nalazi iza restorana te koja će imati dječiji kutak za igru.

Restoran će također imati dvije kuhinje, otvorenog i zatvorenog tipa čije je osoblje edukacijski osposobljeno za spravljanje jela, piće te uslugu istih.Recepti su autenticni neki od njih su stari cak 200
Menű karta restorana će biti širokog dijapazona i sastojat će se od: dnevnih jela, jela sa roštilja, paste, kebaba, mediteranskih jela, palačinki, wafla, kolača, osvježavajućih pića i napitaka. Interesantno je reći i da će se služiti jela čiji su recepti stari preko 200 godina.

Restoran „La Familia“ je novi restoran koji će sa svojom ponudom, ugođajem i pažnjom prema svojim posjetiteljima biti još jedna atrakcija koja će doprinijeti turističkoj ponudi našega grada.

 

Pročitajte i ovo

Mlada inovatorka iz Fojnice Emina Hodžić oduševljava svijet informaciono-komunikacionih tehnologija

Mlada Fojničanka Emina Hodžić, talentovana učenica iz Fojnice, je svojim izvanrednim dostignućima u oblasti informaciono-komunikacionih …